KLANTENERVARINGEN

ALLE VOETJES VAN DE VLOER!

“Een fantastische service en een aanrader voor elk feest”

Via een eerdere bruiloft kwamen we terecht bij Peter-Paul van DJtehuur. Hij wist daar destijds zo’n mooi feestje neer te zetten dat we direct niet meer verder hoefden te zoeken voor onze eigen bruiloft. Vooraf krijg je een handige en makkelijke wishlist om in te vullen en spreek je al je wensen door met Peter-Paul.

Tijdens de avond voelde Peter-Paul feilloos het publiek aan en was de absolute gangmaker van het feest. Ook zijn dj-booth ziet er ontzettend tof uit! Hij zorgde ervoor dat alle gasten hun voetjes van de vloer hadden en dat iedereen het naar zijn zin had. Ook met onze muzieksmaak heeft hij goed rekening gehouden. Na het feest heeft hij zelfs nog wat gasten thuis gebracht, aangezien hun taxi niet kwam opdagen. Echt een fantastische service en een aanrader voor elk feest!

Koen & Perry, Bruiloftsfeest

VLOTTE COMMUNICATIE

Ons huwelijksfeest op 22022022 was mede dankzij Peter-Paul een groot succes. Het zag er lang naar uit dat we niet zouden kunnen dansen op ons trouwfeest, maar de corona-maatregelen werden net op tijd versoepeld. De last minute communicatie verliep zeer vlot. Onze wishlist werd gedraaid met nog enkele verzoeknummers van de aanwezige gasten, en we dansten tot het sluitingsuur.

Eelco, Bruiloftsfeest

HET DAK GING ERAF!

Bij ons trouwfeest ging het dak eraf dankzij Peter-Paul van DJtehuur! Hij wist precies in te spelen op de sfeer, luisterde naar onze wensen tijdens het voorgesprek en was super gezellig in de omgang! Daarnaast had hij ook een prachtige opstelling en zorgde de samenwerking met de saxofonist voor de kers op de taart :) BEDANKT!!

Kristian & Lionne, Bruiloftsfeest

TOP ERVARING

Via DJtehuur.nl een DJ ingehuurd voor een event van het Centre for Commercial Innovation. Top ervaring. Luisterden vooraf goed wat voor type muziek en aankleding we wilden. Plaatje klopte.

Machiel van Nieuwaal, Bedrijfsfeest

ONWIJS AAN TE RADEN VOOR EEN VET FEEST!

Via The Perfect Wedding bij DJ te huur gekomen. De stijl en mogelijkheden spraken ons enorm aan, dus het contact was snel gelegd. Via de mail en telefoon onze wensen en ideeën uitgebreid besproken. Corona gooide gelukkig weinig roet in het eten en we konden met wat aanpassingen een geweldig plan maken. Op de dag zelf echt enorm genoten van de sfeer en goede kwaliteit muziek en mixen die we kregen! We hadden gekozen voor de vinyl platen voor net dat beetje extra en dat gaf in onze setting precies de goede scene en sfeer. We hebben een geweldig feest gehad met echt niets minder dan een top DJ! Super bedankt en aan iedereen onwijs aan te raden voor een vet feest!

Jeroen en Alicia, Bruiloftsfeest

HET PERFECTE FEEST!

“Echt al onze verwachtingen (die erg hoog waren) werden overtroffen”

Al bij onze eerste (digitale) kennismaking legden we de lat lekker hoog voor Peter-Paul & collega’s: Het feest was voor ons het belangrijkste deel van onze bruiloft! En oh ja, onze gasten hadden de meest uiteenlopende muziekwensen. Succes! Peter-Paul luisterde goed naar onze meningen, ideeën en wat we juist niet wilden. Hij stelde telkens goede vragen en gaf ook meteen goede tips. Wat werkt wel, wat werkt niet, waarmee beginnen, waarmee eindigen. Uiteindelijk kwamen we op vooral bekende hits uit verschillende decennia en wat ‘foute party’ voor de gasten, maar zelf wilde we graag meer de alternatieve/indie/rock kant op. Lastig, gaf Peter-Paul aan, maar zelfs dat kwam helemaal goed. Alsof dat allemaal al niet ingewikkeld genoeg was, bleek 2,5 week voor onze bruiloft ook nog eens dat we het feest toch nog niet binnen, maar buiten moesten houden. En dat we maar tot 22.00 uur luide muziek mochten draaien. Peter-Paul speelde er super goed op in door heel soepeltjes door te gaan met een Silent Disco waarbij de dansvloer compleet gevuld bleef. Vanaf de eerste minuut buiten, toen het nog klaarlichte dag was, tot de allerlaatste minuut, toen de beheerder van het kasteel al mopperde dat het maar eens afgelopen moest zijn, was het één groot feest. Al onze gasten stonden non-stop op de dansvloer en hadden de tijd van hun leven. En wij absoluut ook. En wat een topsaxofonist had Peter-Paul geregeld! Het was echt een feest met Gatsby-allures. Zoveel complimenten ook gehad over de super sfeervolle set up. Echt al onze verwachtingen (die erg hoog waren) werden overtroffen. Zo knap gedraaid, echt onwijs bedankt mannen!

Irene & Alexander, Bruiloftsfeest