BRUILOFT DJ

DE BRUILOFT DJ MAAKT JULLIE DAG COMPLEET!

Het is avond: jullie zijn getrouwd! Het sfeerlicht mag aan en de voetjes mogen van de vloer. Wij zorgen voor een passend gevoel met licht en geluid zowel bij die romantische openingsdans als bij het moment dat het dak eraf mag. Jullie wensen én de interactie met de gasten gebruiken wij om er een topfeest van te maken! Zo kunnen jullie deze bijzondere momenten volledig beleven.

Iedere bruiloft is uniek. Wij luisteren graag naar jullie eigen ideeën.

SOUNDS & LOOKS

Onze bruiloft dj’s zijn zeer flexibel en professioneel. Met hun jarenlange ervaring weten zij hoe ze een feest op gang moeten krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele apparatuur. Voor jullie bruiloft, alleen het beste geluid. Geef net dat beetje extra sfeer aan jullie avond met een van onze dj’s die nog echte vinyl platen aan elkaar mixt. Kies je eigen nummers of stel een muzieklijst samen met onze bruiloft dj.

Wat extra tof is? Wij zijn niet alleen dol op mooi geluid maar ook op mooie looks. De dj booth, de boxen en de lichten staan vaak in het zicht. Op je bruiloft wil je natuurlijk dat alles er piekfijn uitziet, daarom hebben wij voor jullie een prachtig handgemaakt dj-meubel met bijpassende geluidsbox-kasten in een retro en een strakke uitvoering.

Weet je nog niet wat je precies zoekt? Neem contact met ons op, wij adviseren jullie graag!

GEEN PIEPENDE MICROFOONS!

Op een bruiloft is muziek een belangrijke sfeerbepaler. En niet alleen op het feest. Op welke momenten speelt muziek nog meer een belangrijke rol?

  • Bij de binnenkomst van de bruid/bruidegom
  • Tijdens het tekenen van de akte
  • Tijdens het uitwisselen van de ringen en de kus die daarop volgt
  • Bij het naar buiten lopen als jullie officieel getrouwd zijn
  • Tijdens de receptie
  • Bij een feestelijk diner

De bruiloft dj is ervoor om deze bijzondere en soms gevoelige momenten soepel te laten verlopen. Zonder ongemakkelijke stiltes en zonder dat je de tent wordt uitgeblazen omdat de volumeknop net iets te hard staat. Wij zijn op alle belangrijke momenten inzetbaar.

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DE DJ OP JULLIE BRUILOFT?

Wij werken met representatieve, professionele dj’s, échte vakgekken. Wij hebben oog voor detail en zorgen voor goed geluid. Wij letten er ook op dat het tof is om naar te kijken. Onze professionele dj sets van hoge kwaliteit zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling.

“Onze bruiloft dj’s draaien met liefde!”

Maak een eigen wishlist met jullie favoriete liedjes, vul de avond met verzoeknummers van de gasten of laat onze dj’s de muziek samenstellen zoals jullie het graag willen horen. Wij denken mee, adviseren en bieden mogelijkheden. Alles om jullie feest echt te laten knallen. De mooiste dag van jullie leven verdient alleen het beste!

Vraag vandaag nog een offerte aan en maak van jullie bruiloft een droomfeest.

LIEVER MET EEN SAXOFONIST OF EEN COMPLETE BAND?

Twijfelen jullie tussen een bruiloft dj en een bruiloft band? Dan is de combinatie van bruiloft dj en saxofonist een gouden greep. De funky sound van een saxofonist krijgt in no time iedereen aan het swingen. Daarnaast kan de saxofonist tussen de gasten door lopen wat het optreden extra persoonlijk maakt. Zo wordt iedereen bij het feest betrokken.
Zijn jullie opzoek naar de romantiek van een echte band? Het is ook mogelijk om een hele band te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

SAXOFONIST

vanaf €495

LIVE BAND

VANAF €…

VYNIL DJ SET

op aanvraag

JA, IK WIL EEN

BRUILOFT DJ