• darkblurbg
  • darkblurbg

Feest DJ

De feest DJ voor elke gelegenheid vindt je hier. Voor studentenfeest, verjaardag, jubileum of te gek themafeest. Onze feest DJ’s zijn all-round en kunnen met elke muziekstijl uit de voeten. Wij draaien zoals jij het wilt!

“Wil je een echte old school party? Boek onze Urban DJ die met echte vinyl platen je gasten entertaint.”

Een diner naadloos laten overlopen in een feestavond? Geen probleem. Wij bouwen in 45 minuten geruisloos onze drive-in set op. Professionele apparatuur, lichtshow en geluidsset maken het plaatje compleet.

 

 

Feest organiseren

Wil je een spetterend feest organiseren maar ziet de locatie er nogal saai uit?

Geen probleem. Wij toveren elke ruimte om in de feestlocatie van je dromen. De mogelijkheden zijn eindeloos dus vertel ons je wensen en wij zorgen voor de uitvoering.

Onze DJ’s zijn zeer veelzijdig en voelen perfect aan wat een feest nodig heeft. Van een rustige binnenkomst, even bijpraten met de andere gasten, geleidelijk aan naar een knalfeest waarbij iedereen zich vermaakt op de dansvloer. Onze DJ’s zijn naar wens uit te breiden met een live act zoals een saxofonist en/of drummer.  Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en bespreek je wensen. Samen organiseren wij jouw perfecte feest.

 

 

Themafeest DJ

De ideeën voor themafeesten zijn eindeloos. Onze DJ zorgt met zijn muziek voor een feest waar je gasten nog lang over na zullen praten. Een themafeest is zeer geschikt als bedrijfsfeest, studentenfeest of voor een verjaardag. Zelfs de feestavond van een bruiloft wordt een unieke ervaring met een toepasselijk themafeest.

Bij een themafeest komt meer kijken dan alleen de muziek. Ook de locatie moet aansluiten bij het thema. Geef onze een lege zaal en wij kleden deze aan naar jouw wensen. Samen met onze speciale lichteffecten creëren wij de juiste sfeer voor jouw themafeest.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die onze feest DJ te bieden heeft.

 

Ja! Ik wil een Feest DJ, stuur mij meer informatie.