• darkblurbg
  • darkblurbg

Bruiloft muziek geeft jullie dag een unieke sfeer. Het “Wauw”- effect bij jullie magische openingsdans. De mooiste herinneringen worden begeleid door muziek. En uiteraard moet jullie bruiloft het feest worden waar iedereen nog lang over napraat.

Een bruiloft DJ die de gasten vermaakt op de dansvloer? Een live band die op eigen wijze jullie favoriete liedje speelt? Of een DJ die samen met een saxofonist alle gasten laat swingen? Alles is mogelijk op jullie dag!

Afhankelijk van de wensen nemen wij alle zorg uit handen. Een lege, saaie zaal? Die toveren wij om tot de feestlocatie van jullie dromen.

En hebben jullie al nagedacht over muziek tijdens het diner en de ceremonie… 

 

Muziek tijdens Ceremonie Bruiloft

Muziek tijdens de ceremonie maakt jullie bruiloft echt persoonlijk. De ceremonie tijdens de bruiloft hoeft tegenwoordig geen stijve, plechtige aangelegenheid meer te zijn. De juiste muziek maakt emoties los bij de gasten en zorgt voor een unieke sfeer.

“Loop het pad af naar je geliefde, begeleid door jullie favoriete liedje. Omringd door familie en vrienden die met kippenvel zitten te luisteren… wat een binnenkomst!”

Terwijl jij het pad afloopt naar je geliefde wil je natuurlijk geen oorverdovende stilte. Wil je echt uniek zijn? Kies dan voor live muziek tijdens de ceremonie op jullie bruiloft. Met live muziek kan jullie favoriete liedje mooi ingepast worden in het moment.

Zo is ook het tekenen van de trouwakte een perfect moment voor muziek.  Vaak duurt het tekenen langer dan het door jullie uitgekozen nummer. Een live band kan dit mooi opvangen en het nummer verlengen zodat er niet opeens een stilte valt. Muziek tijdens de ceremonie op jullie bruiloft mag niet ontbreken!

 

 

DJ voor Bruiloft

Onze bruiloft DJ’s zijn zeer flexibel. Met hun jaren lange ervaring weten ze hoe ze een feest op gang moeten krijgen. En met hun all-round instelling is geen muziekstijl ze vreemd.

Ga volledig uit je plaat met onze Urban DJ die nog echte vinyl platen aan elkaar mixt. Maak je eigen muziek lijst of stel deze samen met onze bruiloft DJ. Een avond vol bijzondere moment? Laat jullie gasten allemaal een liedje uitkiezen die ze het meest bij jullie vinden passen! De bruiloft DJ is over de hele dag inzetbaar. Muziek tijdens het diner, op een gepast volume, zorgt voor een ontspannen sfeer. Zoals een lounge DJ met zijn jazzy en groovy invloeden.

Omschrijf jullie wensen, wij bieden de mogelijkheden.

Met een bruiloft band krijgen jullie een gegarandeerde feestavond. Professioneel geluid, een lichtshow en enthousiaste muzikanten. Uiteraard moet de band bij jullie en jullie bruiloftsgasten passen. En willen jullie een band met of zonder zanger en/of zangeres? Het is ook mogelijk een DJ bij de boeken die de pauzes en eventuele afterparty voor zijn rekening neemt. Ook de locatie is van belang voor de keuze qua bruiloft band. Zowel de grootte als het volume. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op, wij adviseren jullie graag.

 

 

DJ en Saxofonist

Een DJ met saxofonist geeft een hele extra dimensie aan jullie Bruiloft muziek.

Twijfelen jullie tussen een bruiloft DJ en een bruiloft band? Dan is de combinatie van bruiloft DJ en saxofonist een gouden greep. De dansbare DJ muziek en live improvisatie van de saxofonist geven een hoge entertainment waarde. De funky sound van een saxofonist krijgt het feest in no-time op gang.

De saxofonist speelt mee met de bruiloft DJ en is bij bijna alle muziekstijlen van toegevoegde waarde. Daarnaast kan de saxofonist tussen de gasten door lopen wat het optreden extra persoonlijk maakt en iedereen bij het feest betrekt.

 

 

Wat mag je verwachten van de DJ op jullie bruiloft?

Alles is mogelijk en jullie wensen staan voorop!

Wij werken met representatieve, ervaren, all-round bruiloft DJ’s. Onze uitstekende apparatuur, luxe DJ meubel, geluid set en lichtshow maken het geheel compleet. Alle lichteffecten komen vanuit de lucht dus de gasten worden niet verblind. Een lege sfeerloze zaal? Geen probleem. Wij bieden ruime mogelijkheden tot het compleet omtoveren van een ruimte in jullie ultieme droomlocatie.

“Onze all-round bruiloft DJ’s draaien met liefde!”

Maak een eigen wishlist met jullie favoriete liedjes. Vul de avond met verzoeknummers van de gasten. Of laat onze DJ’s de muziek samenstellen zoals jullie het willen. Wij denk mee, adviseren en bieden mogelijkheden. Alles om jullie dag tot een succes te maken. De mooiste dag van jullie leven verdient alleen het beste.

Vraag vandaag nog een offerte aan en maak van jullie bruiloft een droomfeest.

 

Ja! Ik wil een bruiloft DJ, stuur mij meer informatie.